19934
11:27 5.032019

Зимова першість Закарпаття з футболу: огляд матчів 4-го туру

Спорт 2630

У суботу та неділю, 2–3 березня, у смт Середнє та м. Виноградів (стадіон «Пластмасовик») відбулися матчі четвертого туру Зимової першості Закарпаття з футболу 2019.

Груповий етап Зимової першості підходить до завершення, а тому в заключних матчах команди викладаються на повну, щоб зайняти якомога вище місце і пробитися до раунду плей-оф.

Група А

«Витязь» (Концово) – «Ужгород» – 0:5

Цей поєдинок був центральним у турі, адже зустрічалися лідери групи. До звітного двобою першу позицію втримувала концівська команда, однак після фінального свистка лідерство захопила головна команда обласного центру. «Ужгород» переважав свого суперника за багатьма показниками і здобув переконливу перемогу з рахунком 0:5. У першому таймі забитими м’ячами відзначилися Сергій Машталір (26) та Адріан Пуканич (34). Після перерви Сергій оформив дубль (85), а Антон Предчук (65) та Дмитро Рацин (79) довели справу до розгрому.

СДЮСШОР (Ужгород) – МФА U-19 (Мукачево) – 0:5

Мукачівська команда веде боротьбу за вихід у плей-оф, тож у грі з аутсайдером їм необхідно було брати максимум очок. Із поставленим завданням колектив Віктора Ряшка впорався. Номінальні гості вже в першій 45-хвилинці провели три взяття воріт і зробили вагому заявку на успіх. Результативними ударами відзначилися Ілля Дьяков (11), Василь Герег (33) та Віталій Курильчик (40). Після перепочинку мукачівцям удалося збільшили свій гандикап до п’яти м’ячів (0:5). Голами у другому таймі відзначилися Ігор Бекеша (72) та Олег Поліщук (79).

«Середнє» – «Мостиська» (Львівська обл.) – 3:1

Команда з Львівщини першою повела в рахунку (на 14-й хв. забитим м’ячем відзначився Андрій Шагало), однак втримати переможний результат не вдалося. У другому таймі середнянці додали і здобули вольову перемогу з рахунком 3:1. Вагомий внесок у звитягу своєї команди зробили Віталій Медведєв (68), Матвій Бобаль (72) та Іван Ільчук (92).

Турнірна таблиця

Група В

«Н.Коропець» – «Бобовище» – 0:3

«Бобовище» здобуло важливу перемогу над «Н.Коропцем» і очолило турнірну таблицю групи С. Вже в першому таймі номінальні гості зуміли провести дві результативні атаки (Андрій Русин (32) та Володимир Варваринець(37)), а після перепочинку автор першого результативного удару (Русин) оформив дубль (62) і встановив на табло остаточний рахунок зустрічі – 0:3.

«Сокіл» (Кінчеш) – «Фаворит» (Шишлівці) – 13:0

Кінчеська команда повністю переважала суперника й здобула розгромну перемогу. Своє ім’я у графу «забиті м’ячі» записали: Ігор Сугоняк (2, 63), Михайло Данекулинець (13, 21), Ярослав Костик (33), Олександр Якимець (40), Артем Слободін (44, 51, 60), Едуард Медвідь (53), Олександр Гряділь (74, 78, 82).

«ОК ДЮСШ Невицький замок» (Невицьке) – ФК «Ракошино» – 1:8

Зустріч команд із нижньої частини турнірної таблиці завершилася розгромом. Ракошинські футболісти володіли ігровою перевагою і здобули закономірну перемогу. Героєм зустрічі став Артем Баятян, який оформив покер (10, 19, 32, 51). Свій внесок у тріумф команди зробили Василь Петровцій (62), Василь Чубірко (74) та Олександр Лазар (80, 86). Номінальні господарі спромоглися тільки на гол престижу, який в активі Павла Волонтира (69).

Турнірна таблиця

Група С

Севлюш» (Виноградів) – «Заріччя» – 7:2

Фаворит групи – «Севлюш» прогнозовано здобув четверту перемогу поспіль. Цього разу виноградівський колектив впевнено обіграв «Заріччя». Команда Валентина Слюсара провела сім результативних атак (Пилип Кольцун (11), Михайло Реплюк (14, 41), Артур Вайда (37,49), Михайло Чедрик (58) та Юрій Чонка(83)). Команда із Заріччя відповіла двома м’ячами Олександра Міклоша (66) та Віктора Зана (78), однак цього виявилося недостатньо, щоб зачепитися за позитивний результат.

«Вільхівці» – «Карпати» (Рахів) – 2:1

Гра пройшла у цікавій конкурентній боротьбі й завершилася мінімальною перемогою номінальних господарів. «Вільхівці» в першому таймі провели два взяття воріт (Мирослав Мудра (2) та Юрій Мушка(36)) і стали володарями положення. Наприкінці зустрічі «Карпати» зусиллями Юрія Яремчука (77) один м’яч відквитали, однак на більше рахів’ян не вистачило. До слова, ця перемога (2:1) стала для «Вільхівців» четвертою у четвертій грі.

«Карпати» (Дубове) – «В.Копаня» – 2:0

Доля зустрічі була вирішена вже на стартових хвилинах. Протягом перших 10 хвилин дубівчани забили два м’ячі (Іван Носа (4) та Михайло Мокан(9)) і зробили заявку на перемогу. У номінальних гостей було кілька реальних нагод скоротити відставання в рахунку, однак витиснути з них максимум не вдалося.

Турнірна таблиця

До завершення групового етапу залишився один тур. Нагадаємо, що до 1/4 фіналу пройдуть по три кращі колективи з груп А і С та дві найсильніші команди з групи В.

Олег МИКИТА 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах