3753
09:28 24.112016

До Ужгорода завітало єврокубкове свято

Спорт 2508

Місцевий ГК «Карпати» зіграв поєдинки 1/16 фіналу Кубка Виклику зі швейцарським «Ротвайсом».

img_3454

«Карпати» – «Ротвайс» – 34:25 (17:12)

«Карпати»: Яблонська-Бобаль 1, Воронько, Шеламова; Компанієць 7, Сухецька 7/4, Готра 6, Гичка 5, Лезінська 3, Мелекесцева 3, Кильч 2, Фурманець, Попович, Білик.

Ужгородські дівчата впевнено розпочали матч із відриву в 6 м’ячів. Господарки з перших хвилин узяли гру під власний контроль і вдало комбінували. Не обходилося в них і без помилок, але це особливо не вплинуло на перебіг подій. «Карпати» у цьому протистоянні були куди впевненіші, ніж «Ротвайс». Під завісу першої половини зустрічі відзначилася навіть воротар закарпатського колективу. А загалом перший тайм завершився перемогою команди Петровського – 17:12.

Гості після перерви додати в якості гри не зуміли. Натомість «карпатівки» продовжили раз за разом вдало проходити опір суперниць і результативно завершувати свої атаки. Швейцарки не спромоглися на фінальний штурм, і закарпатки досить легко довели справу до комфортної перемоги – 34:25.

«Ротвайс» – «Карпати» – 17:20 (8:11)

«Карпати»: Яблонська-Бобаль 2, Воронько, Шеламова; Компанієць 5, Сухецька 5, Готра 5, Кильч 2, Гичка 1, Білик, Мелекесцева, Фурманець, Попович, Петровська, Лезінська.

Матч-відповідь також проходив у СК «Юність». Та ця гра для ужгородок виявилася куди важчою, аніж попередня. Якщо на початку першого тайму спостерігалася перевага закарпатських гандболісток, то після 15-ї хв. номінальні господарі грали на рівних.

По перерві команду Петровського було не впізнати. Забивши на старті другої частини гри, «Карпати» згодом не могли відзначитися 11 хв. «Ротвайс» не тільки наздогнав суперниць, але й вийшов уперед. Та «оживив» ужгородок тайм-аут, після якого вони перервали свою «засуху». Відтак «Карпати» більше не давали шансів швейцаркам на позитивний результат.

Варто відзначити хорошу гру кіпера ужгородського ГК Ірину Яблонську-Бобаль, яка порадувала вболівальників не тільки ефектними сейвами, а й 3-ма забитими м’ячами зі своєї половини поля. Тож закарпатський колектив завдяки вдалій грі та хорошим результатам проходить до 1/8 фіналу Кубка Виклику.

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах