44322
14:36 25.092024

Гравець «Вільхівців» Владислав Фундук: «Хочемо порадувати наших вболівальників»

Спорт 179

Півзахисник закарпатської команди Владислав Фундук поділився своїми думками щодо нічийного матчу проти ФК «Куликів-Білка» (1:1), свого забитого м’яча, а також розповів про підготовку до наступного поєдинку.

«У нас досить непогано вийшло вийти в позиційну атаку. Я побачив вільну зону біля карного майданчика, відкрився під передачу Єгора Базарова. Було спочатку рішення віддати передачу на Михайло Шестакова, але потім побачив, що захисники перекрили лінію передачі. Побачив вільний кут, мʼяч був під лівою ногою, не замислюючись, пробив. На щастя, дуже добре вийшло і влучив у вільний кут.

Читайте також: Закарпатські команди синхронно зіграли внічию

Ми грали проти дуже потужної команди з якісними виконавцями. Я вважаю, що команда провела дуже хороший матч, на жаль, не вийшло взяти три залікових бали. Ми дуже добре готувалися до цієї гри, розібрали суперника, його сильні та слабкі сторони. Наш тренерський штаб вказав нам за рахунок чого ми можемо здобути залікові очки. Вважаю, що наш план на гру спрацював, були деякі помилки в обороні, але загалом гра команди мені дуже сподобалось.

Зараз ми готуємося у штатному режимі. Настрій на гру бойовий, плануємо вдома забирати три залікових бали. Хочемо порадувати наших вболівальників. «Ревера» – молода та амбіційна команда, буде дуже непростий поєдинок», – розповів Владислав Фундук.

СК «Вільхівці»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах