13076
15:16 20.042018

Чемпіонат області з футботу для дітей краю проходить в Ужгороді

Спорт 4247

Сьогодні, 20 квітня, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» урочисто відкрили грандіозне свято з футболу для дітей краю.

31120678_600357450340602_5342631781223824652_n

14 найсильніших команд приїхали до обласного центру поборотися за головний кубок чемпіонату.

Для дітей на урочистому відкритті зіграв духовий оркестр поліції, капітани команд підняли Державний прапор України. Для юних учасників організатори підготували чимало сюрпризів, найбільший захват у футболістів викликав виступ команди «Street Workout Uzhgorod». Багато хто з дітей навіть не здогадувався про існування воркауту, і виступи на перекладині справили на них дуже сильне враження. Крім цього, майстерність показали фехтувальники, вихованці ФСТ «Динамо».

Після урочистостей розпочався чемпіонат із футболу. Крім цього, для дітей працює польова кухня і намети ГУНП в Закарпатській та Управління поліції охорони Закарпаття, де юним учасникам роздають подарунки, солодощі та повітряні кульки з символікою правоохоронців.

Діти сьогодні приїхали з різних куточків Закарпаття і хочуть показати найкращі результати в турнірі.

Нагадаємо, крім спортивної складової, поліція превенції багато працювала з дітьми-учасниками і проводила просвітницьку роботу. І хоча багато із них не стануть в майбутньому юристами чи поліцейськими, але знання своїх прав і обов’язків зробило їх більш захищеними членами суспільства, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах