14288
15:06 2.062018

На Великоберезнянщині велофестивалять

Спорт 7440

У суботу, 2 червня, на Великоберезнянщині змагаються велосипедисти. В урочищі Термачув проходить велофестиваль “Беризнянська біціґля”.

З самого ранку тут зібралося чимало людей, велосипедисти розминаються перед стартом, поступово на місце проведення фестивалю під’їжджають ще більше відвідувачів. Хтось уже гоститься, інші любителі активного відпочинку розважаються прогулянками, насолоджуються природою, а тим часом учасники готуються до змагань.

Для тих гостей фестивалю, що приїхали здалеку, організатори запропонували безкоштовне користування кемпінгом, для більш вибагливих відпочивальників – розміщення в котеджах з харчуванням за додаткову плату.

В рамках фестивалю велолюбителі та спортсмени беруть участь у МТБ марафоні Javornik Race у двох категоріях: “Sprint”, протяжністю 20,3 км та “Adventure” – 42,5 км. Окрім цього, проходять і дитячі велоперегони під керівництвом окремої команди вчителів.

Участь у змаганнях безкоштовна, а на учасників та переможців очікують подарунки від організаторів свята та грошові винагороди.

Організаторами велосвята “Беризнянська біціґля” виступили Великоберезянська селищна рада, Великоберезнянська районна рада, Великоберезнянська РДА, підприємці та активні жителі селища Великий Березний.

Нагадаємо, що такий велофестиваль на Березнянщині проводиться вже вдруге. Минулоріч було проведено прем’єру цього фестивалю. Організатори і учасники свята сподіваються, що велозмагання стануть такою ж доброю традицією Великоберезнянщини та її візитівкою, як і щорічні змагання з мотокросу.

Оксана ЧОПАК

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах