1590
10:56 24.062016

За кого вболівати українцям на Євро-2016?

Спорт 2664

Збірна України першою втратила шанси на продовження боротьби за головний європейський турнір.

4_новый размер

На відміну від синьо-жовтих, наші сусіди, збірні Польщі, Словаччини та Угорщини виступили куди краще.

Поляки у групі С (Німеччина, Україна, Польща, Північна Ірландія) не зазнали жодної поразки і з 7 очками посіли друге місце в групі, поступившись переможцю – збірній Німеччині тільки за додатковими показниками. Команда Адама Навалки пройшла рівно цей груповий етап, показавши як стабільну гру так і стабільний результат. У 1/8 фіналу Польща зустрінеться із швейцарцями. Гра відбудеться 25 червня о 16.00.

Збірна Словаччини, з якою Україна зустрічалася у відборі до Євро потрапила у групу В. Словаки поступилися Уельсу, зіграли внічию з англійцями та перемогли Росію. 4 набрані очки дозволили підопічним Яна Козака пройти з третього місця. А ось у матчах плей-оф нашим сусідам будуть протистояти чинні чемпіони світу – Німеччина. Стартовий свисток пролунає 26 червня о 19.00.

А найбільшою сенсацією групового етапу стала збірна Угорщина. Угорці вважалися аутсайдерами групи, але продемонстрували чудову гру і здивували всю Європу. Наші сусіди зайняли першу сходинку в групі з португальцями, ісландцями та австрійцями. Сенсаційним угорцям у 1/8 фіналу дісталися бельгійці (26 червня, 22.00).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах