22337
12:00 19.072019

У закарпатському футбольному дербі переміг «Минай». ФОТО

Спорт 2626

У рамках підготовки до сезону 2019/20 «Минай» та «Ужгород» провели спільний товариський поєдинок. Гра відбулася 18 липня у с. Минай.

Це була десята, ювілейна, зустріч «Минаю» та «Ужгорода». Щоправда, у статусі учасників Професійної футбольної ліги України ці команди зустрічалися вперше. Не зважаючи на те, що це товариський матч, обидва колективи прагнули здобути перемогу.

Василь Кобін та Василь Варга постійно тасували склади своїх команд, давши можливість проявити себе на полі чи не кожному гравцеві, котрий потрапив у заявку на гру. У першому таймі в активі обох колективів було кілька перспективних атак, однак витиснути з них максимум нікому не вдалося.

Після перерви господарі поля задіяли склад наближений до основного. «Минайці» переважали суперника за багатьма показниками і довели справу до перемоги. На 69-й хв. після розіграшу стандарту результативним ударом відзначився Максим Гавриленко, а ще через дві хвилини точного пострілу завдав Василь Пиняшко.

У завершальній 20-хвилинці нагоди для взяття воріт мали як минайці так і ужгородці, та на завершальній стадії атак бракувало точності. Фінальний свисток зафіксував вікторію «Минаю» з рахунком 2:0.

До старту футбольного сезону 2019/20 залишилося кілька днів. У стартовому турі Першої ліги України «Минай» на своєму полі прийме івано-франківське «Прикарпаття», а «Ужгород» у рамках Другої ліги на виїзді протистоятиме чернівецькій «Буковині».

«Минай» – «Ужгород» – 2:0 (0:0)

Голи: Максим Гавриленко 69, Василь Пиняшко 71.

«Минай»: Артем Кулініч, Олег Дмитренко, Володимир Корнутяк, ГНП (гравець на перегляді), Михайло Кополовець, Владислав Микуляк, Олексій Шпак, Вадим Страшкевич, Артур Карноза, Олександр Глагола, Іван Капустей.

Запасні: Андрій Попович, Андрій Черепко, Яромир Лобода, ГНП, ГНП, Олег Допілка, Ігор Вагін, Максим Гавриленко, Петро Стасюк, Роберт Гегедош, Олег Маік, Василь Пиняшко.

Головний тренер: Василь Кобін.

«Ужгород»: Михайло Готра, Олександр Ковчар, Станіслав Котьо, Степан Федак, Віктор Масійкевич, Віктор Ряшко, Владислав Павленко, Сергій Машталір, Кирило Пасічник, Адріан Пуканич, Артем Корольчук.

Запасні: Мирослав Лютнянський, Вадим Ференцик, Михайло Рацин, Юрій Дрозд, Володимир Дуран, Петро Луців, Василь Луців, Іван Русин, Віталій Міклош, Олександр Бако, Ввадим Селещук.

Головний тренер: Василь Варга.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах