5852
10:51 27.042017

Закарпатські боксери отримали ряд перемог на чемпіонаті України

Спорт 2307

00125-го квітня в м. Надвірна (Івано-Франківська обл.) стартував ЧУ з боксу серед школярів. Збірну команду федерації боксу Закарпаття представили 10-ть спортсменів зі всіх, практично, регіонів краю. Капітаном збірної є Мілан Рокіцан, який вже був переможцем ЧУ минулого року.

Збірна команда поїхала під контролем професійного тренера області – Олександра Солохеєва, який доречі, був визнаний кращим тренером краю в 2016 році.

В перший день поєдинків наші спортсмени з десяти боїв отримали перемоги в восьми, з яких у п’яти перемогли технічними нокаутами.

Як зазначив І-й віце-президент ФБЗо Михайло Данило :” Наші діти поїхали на Чемпіонат України винятково за кошти Федерації, їм кожному вручено фірмові спортивні костюми та екіпіровку. Керівництво федерації боксу Закарпатської області дбало, і буде дбати за кожного з наших спортсменів, тренерів чи суддів. Жоден представник Закарпатської федерації боксу не їде на будь-які змагання за свої кошти чи кошти батьків і тому наші збірні команди почали складати достойну конкуренцію на турнірах державного рівня.”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах