9996
10:36 10.112017

Закарпатці здобули нагороди на чемпіонаті України з водного поло

Спорт 2580

У Дніпрі завершився останній, третій тур чемпіонату України з водного поло серед юнаків 2003 року народження.

ЧУ-3

Честь Закарпаття відстоювала команда «Динамо» Ужгород під керівництвом старшого тренера Ісрафіла Василькіна й тренера Сергія Киселюка.

Як розповів Ісрафіл Енверович, підопічні поступилися тбіліській «Арені» – 7:14, виграли в збірної Харкова –12:7, школи Яни Клочкової (Харків) –17:1 «і так само з великою різницею, зараз не пригадаю підсумки матчу, в одноклубників Києва та академія Баркалова з Харкова», – зазначив наставник.

Отож у підсумку ужгородці посіли 2 місце, випередивши збірну Харкова та пропустивши вперед грузинів. Виходить, «срібло» з відблиском «золота», адже закарпатці фінішували за підсумками всіх турів найкраще з вітчизняних учасників.

Як зазначив Роберт Левицький, голова Федерації водних видів спорту у Закарпатській області, продемонстрований у Дніпрі результат свідчить про те, що ми знаходимося в республіканському та східноєвропейському пулі найсильніших юнацьких команд. І раз є талановита молодь, то при будівництві водних комплексівбуде подальша перспектива розвитку водного поло та плавання. Ну а поки наші юнаки розпочали підготовку до нового сезону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах