15899
14:32 17.082018

Мукачівці стали переможцями футбольного турніру «Галицькі канікули»

Спорт 2064

З 13 по 16 серпня вихованці МФА «Мункач» U-13 (футболісти 2006 р.н.) взяли участь у традиційному футбольному турнірі цієї вікової групи у Львові «Галицькі канікули».

Підопічні Мирослава Бундаша серед 8 учасників зуміли стати найкращою командою турніру.

У перший день змагань наші хлопці стартували з поразки винниківському «Руху» – 0:1, проте вже в наступній зустрічі повністю реабілітувалися, здолавши кам’янську «Сталь» – 4:0.

Наступний ігровий день знову приніс впевнені вікторії закарпатцям: з рахунком 4:0 була розбита литовська «Банда», а з місцевою «Галичиною» рахунок матчу був 5:0 на користь МФА.

Третій ігровий день для мукачівців розпочався з нічиєю з ФК «Харків» – 0:0, а з ФК «Львів» – 07 поєдинок завершився – 4:1 на користь закарпатців. Завершувався турнір поєдинком проти другої команди ФК «Львів» – 06, в якому наша команда також святкувала мінімальну вікторію – 1:0.

Тож набравши однакову кількість очок з ФК «Львів» – 07 (по 16) МФА завдяки кращій різниці забитих-пропущених м’ячів (18:2) стала переможцем турніру. Третю сходинку посіли юні футболісти з ФК «Харків». В номінації «Кращий гравець» спеціальний приз дістався мукачівцю Якубичу Владиславу, повідомляє Прес-служба МФА.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах