18999
12:13 3.012019

Команда Закарпатської ОДЮСШ – чемпіон України з кантрі-кросу та віце-чемпіон Кубку України з мотокросу

Спорт 2984

Днями у Києві федерація мотоциклетного спорту України провела церемонію нагородження чемпіонів та призерів, володарів Кубків України за підсумками спортивного сезону 2018 року.

Відрадно, що серед нагороджених було й чимало закарпатських спортсменів. Зокрема гідно представила не тільки свій край, але й всю Західну Україну команда Закарпатської ОДЮСШ під керівництвом старшого тренера, відомого гонщика, майстра спорту з мотокросу, багаторазового чемпіона України та Європи, хустянина Андрія Кричфалушія. Так, на чемпіонаті України з кантрі-кросу в загальнокомандному заліку серед дорослих команда ЗОДЮСШ посіла перше місце. У особистих заліках Валентин Кудрявцев у класі МХ2 став чемпіоном України, а Алекс Іванцу (МХ2) – віце-чемпіоном. Також відзначилися спортсмени Оттіло Тор, Максим Качур та Михайло Шманьо, які своїми результатами поповнили скарбничку здобутків команди.

Дитяча ж команда Закарпатської ОДЮСШ у дисципліні кантрі-крос стала третьою на чемпіонаті України. Тут відзначилися Валентин Кудрявцев-молодший, який став чемпіоном України у класі 50 куб.см, та Денис Качур (65 куб.см). Хлопці добре виступили й показали справжню жагу до перемоги.

Хороші результати продемонстрували мотокросмени ЗОДЮСШ і на Кубку України, ставши другими, поступившися у фіналі команді НТУ м.Київ.

“Фінальні змагання Кубку України проходили в Бучі Київської області. Це були надзвичайно потужні та високоорганізовані змагання, якими займалася родина відомих мотогонщиків Пашинських.

Окрім успіхів мотогонщиків ЗОДЮСШ, хочеться відзначити й блискучий виступ єдиної дівчинки-мотогонщиці, котра представляла західний регіон, нашої землячки Ніколети Щербан із Великого Бичкова. Спортсменка стала чемпіонкою України у класі “жінки”, продемонструвавши високі особисті результати.

Щиро вдячний вихованцям, їхнім батькам, людям, котрі допомагають розвивати цей вид спорту, адже він вимагає чималих фінансових затрат. Знаково, що попри нелегкий час, наші спортсмени не просто гідно продовжують славні традиції мотоциклетного спорту Закарпаття, а регулярно беручи участь у різних за рівнем змаганнях, примножують спортивну славу краю численними перемогами, і це не може не радувати”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” старший тренер з мотоциклетного спорту ЗОДЮСШ Андрій Кричфалушій.

Тож, сподіваємося, наступний спортивний сезон для молодої команди ЗОДЮСШ буде не менш удалим та щедрим на перемоги.

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах