19733
12:28 21.022019

Ужгородська футзальна ліга: анонс матчів тринадцятого туру

Спорт 1593

Ігри проходитимуть протягом чотирьох днів, 21–24 лютого, у спорткомплексі «Зінедін».

Сезон 2018/19 виходить на фінішну пряму. До завершення чемпіонату залишається всього два тури.

У кожній з чотирьох ліг УФЛ триває напружена боротьба за розподіл місць на п’єдесталі пошани. Команди відповідально підходять до завершальних ігор і намагаються показати найкращі якості та покращити своє турнірне становище.

Запрошуємо всіх на матчі Ужгородської футзальної ліги, адже в рамках 13-го туру відбудеться велика кількість захопливих ігор.

ЗОНА ДРУГОЇ ЛІГИ УКРАЇНИ (СУПЕРЛІГА УФЛ)

Минулого тижня «Медея» поступилася «Ужнету» (3:4) і втратила позицію лідера. У команди залишаються шанси здобути титул, однак для цього необхідно брати максимум очок у двох наступних матчах і сподіватися на осічку головного конкурента. Наразі в «Медеї» гра з «Олімпіком». Суперник непростий: «Олімпік» показує хорошу гру і стабільно набирає очки. Обидвом командам у цьому матчі необхідно здобути позитивний результат. На нас чекає цікавий двобій двох амбітних колективів.

«Ужнет» у піднесеному настрою вийде на гру з командою із нижньої частини турнірної таблиці («Вопак»). Номінальні господарі переважають свого найближчого суперника за багатьма показниками й підходять до матчу в ролі фаворита. Гра першого кола між цими командами завершилася перемогою «Ужнета» (7:4).

В «УТЕІ» залишаються шанси поборотися за «бронзу», адже відставання від «Олімпіка» за два тури до завершення чемпіонату чотири очки. Якщо заглянути у календар, то можемо зробити висновок, що суперники легші саме в «УТЕІ». На поєдинок із «Кам’яницею» студенти налаштовуватимуться винятково на перемогу, адже будь-який інший результат буде провалом.

У грі з «Вікінгом» «Юніпов» спробує здобути дебютну перемогу в сезоні. Невелику перевагу віддаємо «Вікінгу», однак «Юніпов» неодноразово доводив, що спроможний нав’язати боротьбу майже всім суперникам.

ВИЩА ЛІГА

«Беркут» достроково завоював золоті медалі, однак продовжує грати на максимальний результат у кожній грі. Цього разу лідеру протистоятиме «Штурм». «Міцний середняк» чемпіонату спробує створити міні-сенсацію і нанести першу поразку «Беркуту», однак зробити це буде непросто.

«Перечин» близький до здобуття «срібла» і для цього залишилося зробити завершальний крок. Перемога над «СМЕ» дозволить достроково закріпитися на другій позиції, незалежно від результатів суперників.

Від матчів «Невицький замок» – «Коритняни» та «Епіцентр» – «Худльово» очікуємо цікавої боротьби з першої і до завершальної хвилини, а також видовищних голів. Кожен з колективів може розраховувати на позитивний результат.

ПЕРША ЛІГА

Центральна гра туру – «Рятівник» – «Тімвір». Зустріч дуету лідерів відбудеться вже сьогодні. У «Тімвіра» залишаються теоретичні шанси здобути «золото», однак для цього необхідно перемогти у двох завершальних матчах і чекати на дві невдачі у виконанні «Рятівника». Останнім, аби здобути бажане чемпіонське звання, вистачить у цій грі навіть нічиєї. Зазначимо, що матч першого кола між цими командами завершився перемогою «Тімвіра» (6:4). Як буде цього разу, дізнаємося вже зовсім скоро.

У «Трактора» хороша нагода закріпитися на третій позиції. Найближчого вікенду команда зустрінеться із аутсайдером чемпіонату – «Інваспортом». «Трактор» фаворит матчу і повинен брати максимум очок.

«Будівельник» продовжує переслідувати «Трактор». Як і головний конкурент за «бронзу», «Будівельник» гратиме з командою з нижньої частини турнірної таблиці. «Фенікс» показує погану гру й довгий час не може здобути позитивний результат. Номінальні господарі явні фаворити гри й можуть розраховувати на максимальну кількість очок.

У четвертій грі ліги зустрінуться сусіди у турнірній таблиці – «Шипіт» та «Сторожниця». Обидва колективи прагнуть здобути перемогу та покращити своє турнірне становище.

ДРУГА ЛІГА

Очікуємо на цікаву гру від «Ужнет+» та «КС Ужгород». Обидві команди ведуть боротьбу за «бронзу» і ця гра може стати вирішальною. Якщо перемогу здобуде «КС Ужгород», то питання щодо бронзового призера відпаде автоматично, а якщо перемога дістанеться «Ужнет+», або ж гра завершиться внічию, то все вирішуватиметься у завершальному турі.

Визначити фаворита гри «Верховина» – «Імперія» складно. Обидві команди мають шанси здобути позитивний результат. Перемога дістанеться тим, хто зможе показати надійну гру в обороні та хорошу реалізацію моментів у нападі.

«Прімалекс» матиме хорошу нагоду збагатити очкову скарбничку, адже в суперниках буде «Ядзакі». Останнім ніяк не вдається зачепитися за позитивний результат і всі матчі за їх участі завершувалися перемогою суперника.

Гру між лідерами чемпіонату («Лугош» – «Зіна») перенесено.

РОЗКЛАД МАТЧІВ 13-ГО ТУРУ:

21 лютого (четвер)

СК «Зінедін»

20:00. «Рятівник» – «Тімвір» (Перша ліга).

22 лютого (п’ятниця)

СК «Зінедін»

19:00. «СМЕ» – «Перечин» (Вища ліга).

19:50. «Невицький замок» – «Коритняни» (Вища ліга).

23 лютого (субота)

СК «Зінедін»

14:00. «Шипіт» – «Сторожниця» (Перша ліга).

14:50. «Ядзакі» – «Прімалекс» (Друга ліга).

15:40. «Будівельник» – «Фенікс» (Перша ліга).

16:30. «Верховина» – «Імперія» (Друга ліга).

17:20. «Ужнет+» – «КС Ужгород» (Друга ліга).

18:10. «Олімпік» – «Медея» (Суперліга. Зона Другої ліги України).

19:00. «Штурм» – «Беркут» (Вища ліга).

19:50. «Ужнет» – «Вопак» (Суперліга. Зона Другої ліги України).

20:40. «Трактор» – «Інваспорт» (Перша ліга).

24 лютого (неділя)

СК «Зінедін»

16:00. «Юніпов» – «Вікінг» (Суперліга. Зона Другої ліги України).

16:50. «Кам’яниця» – «УТЕІ» (Суперліга. Зона Другої ліги України).

17:40. «Епіцентр» – «Худльово» (Вища ліга).

Прес-служба Ужгородської футзальної ліги

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах