20235
14:36 22.032019

Ужгородські «Карпати» протистояли гандболістам із Запоріжжя

Спорт 4793

У рамках 8-го туру Вищої ліги України з гандболу серед чоловічих команд ужгородські «Карпати» приймали ДЮСШ-Лагутина «Мотор-3» (Запоріжжя). Ігри відбулися 21–22 березня в СК «Юність».

Обидві команди борються за найвищу сходинку п’єдесталу пошани, тож від їх очних зустрічей вболівальники чекали цікавої та безкомпромісної боротьби.

Перша гра. «Карпати» – ДЮСШ-Лагутина «Мотор-3» (Запоріжжя) – 33:30

Команди показали яскравий та динамічний гандбол і закинули чимало ефектних м’ячів. Господарі зі стартових хвилин заволоділи ініціативою і випереджали суперника на один – два м’ячі. У другій частині першого тайму закарпатці додали і збільшили свій гандикап до чотирьох точних пострілів (20:16).

Після перепочинку запоріжці намагалися нав’язати супернику серйозну боротьбу і відігратися, але представники Срібної землі показали високий рівень гри і без особливих проблем довели матч до перемоги. Фінальна сирена зафіксувала вікторію «Карпат» з рахунком 33:30.

Результативними діями у складі команди-переможниці відзначилися Віталій Муров (7 м’ячів), Андрій Білоголовка (7), Норберт Поліщук (6), Ярослав Котюк (5), Дмитро Резнік (4) та Олександр Польогкий (4).

Друга гра. «Карпати» – ДЮСШ-Лагутина «Мотор-3» (Запоріжжя) – 26:33

Сценарій другого матчу суттєво відрізнявся від попереднього. Запоріжці вийшли налаштованими на боротьбу і змогли взяли реванш за поразку днем раніше. Ужгородці багато помилялися, як в обороні, так і в побудові власник атак, що неодноразово призводило до результативних дій суперника. Вже за підсумками стартової 30-хвилинки перевага гостей сягнула дев’яти очок (11:20).

Після перепочинку «Карпати» спробували нівелювати суттєвий гандикап гостей, однак успіхом їх спроби не увінчалися. Підопічні Ігоря Павленка контролювали хід зустрічі й здобули важливу виїзну звитягу (26:33).

Кращим бомбардиром другої гри був Олександр Місяйло (9 м’ячів). Результативними діями у складі «Карпат» удалося відзначитися Ярославу Котюку (4), Норберту Поліщуку (3), Віталію Мурову (3), Дмитру Резніку (3), Станіславу Кириленку (2), Денису Руденку (1) та Олександру Польогкому (1).

ДЮСШ-Лагутина «Мотор-3» (Запоріжжя) набирає 18 очок і продовжує очолювати турнірну таблицю Вищої ліги України. Ужгородські «Карпати» мають у своєму активі 16 залікових балів і йдуть другими. Варто зазначити, що в закарпатців на дві зіграні гри менше.

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах