3218
15:05 18.102016

Закарпатські тенісисти – володарі Кубка України

Спорт 1633

У неділю в Києві завершилися змагання Кубка України з тенісу. Звання володарів Кубка України завоювали закарпатські тенісисти Наталія Бобаль та Василь Єгоров, які у фіналі здолали Вікторію Гоголь із Івано-Франківська та Павла Калабухова зі Львова.

1

Матч видався дуже напруженим і тривав три сети. Наталія та Василь все ж зуміли вирвати перемогу. Здобувши Кубок України, Наталія Бобаль та Василь Єгоров виконали норматив майстра спорту України. Успішно Наталія зіграла і в одиночному протистоянні. Вона ввійшла до вісімки кращих тенісисток України, поступившись тільки за вихід до четвірки. Не так вдало зіграв наш жіночий дует. Наталія Бобаль та Анастасія Самойлова поступилися в другому колі й припинили виступи в Кубку України.

Нагадаємо, що з 50-х по 80-ті роки минулого століття закарпатські тенісисти задавали тон у змаганнях чемпіонату й Кубку України. Вони здобували звання чемпіонів України, чемпіонів та призерів СРСР. А потім успіхи наші суттєво зменшилися. І ось новий підйом. Група закарпатських тенісистів голосно заявила про себе на всеукраїнському рівні. Що ж, будемо сподіватися, що за Наталією Бобаль, Василем Єгоровим, Анастасією Самойловою потягнуться й інші. І, можливо, ми побачимо, як колись у 50-60-х роках, увесь п’єдестал пошани закарпатським, – інформує «Obolok».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах