4129
09:39 28.122016

«Минай» здобув історичну звитягу

Спорт 2790

У неділю, 25 грудня, у спорткомплексі «Зінедін» відбувся перший Кубок Ужгородської футзальної ліги.

32984804_%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%80

Визначали сильніших 20 команд-учасниць майбутнього чемпіонату Ужгородської ліги. На майданчику та трибунах панувала атмосфера справжнього спортивного дійства. Уболівальники мали можливість насолодитися великою кількістю захоплюючих поєдинків. Уже з перших матчів виокремлювалися певні фаворити змагань. Ці учасники виявилися на голову сильнішими за своїх опонентів і демонстрували високий рівень підготовки. Одним з таких колективів був «Минай». Футболісти цієї команди демонстрували добротну й цікаву гру. На старті турніру вони здолали спочатку «УжНУ» (5:0), а згодом «Минай-2» (3:0). Далі на них чекала зустріч із непростим суперником – «Проспектом». Та зупинятися на такій ранній стадії минайці намірів не мали й у напруженому поєдинку здобули перемогу 3:2. Після цих матчів стало зрозуміло, що команда претендуватиме тільки на найвищі місця. Півфінальна сутичка для «Минаю» пройшла без особливих складнощів. Колектив показав потужну гру і просто-таки не залишив жодного шансу суперникам. З рахунком 5:0 був «битий» «Верест».

Непогано виступив також «Зінедін». Гравці цієї команди відзначилися хорошою грою як у захисті, так і в нападі. Вони доволі легко проходили суперника за суперником і здобули путівку у фінал.

Головний поєдинок турніру зібрав кращі команди, але все ж більшість віддавала перевагу минайцям. Довго інтрига в цій зустрічі не тривала. Уже на старті гри гравці «Минаю» забили два швидкі м’ячі, котрі й задали тон поєдинку. Авторами результативних ударів стали Микуляк та Лобода. «Зінедін» намагався нав’язати супернику боротьбу, але його атаки або завершувалися на підступах до воріт, або після ударів рятував воротар. Попри всі зусилля ворота Дмитра Бабенка залишилися неушкодженими.

У підсумку перший Кубок Ужгородської футзальної ліги дістався «Минаю», який здобув цю нагороду цілком заслужено. «Срібло» отримали гравці «Зінедіна». А ось долю бронзових медалей визначала серія пенальті. У протистоянні «Вопака» та «Вереста» влучнішими виявилися останні. Таким чином третя сходинка п’єдесталу була за грацями «Вереста».

Нагадаємо, що старт Ужгородської футзальної ліги відбудеться в неділю, 15 січня.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах