5028
20:04 14.032017

Відомі імена фіналістів Зимової першості Закарпаття з футболу

Спорт 2782

Півфінальні поєдинки відбулися у неділю, 12 березня, у смт Середнє.

p3VjHwTKQMI_новый размер

«Карпати» (Дубове) – «Севлюш» (Виноградів) – 0:4

Виноградівський колектив зі стартового свистка перехопив ініціативу. Відкладати голи на потім номінальні гості не схотіли і на перших хвилинах відкрили рахунок. Результативний удар в активі Михайла Чедрика. Але обмежуватися такою скромною перевагою не в стилі «Севлюша». Уже на 29-й хв. Денис Ребрик після передачі від Андрія Ломаги зробив рахунок 0:2.

Після перерви виноградівці продовжували контролювати хід зустрічі. В одній з атак Ребрику вдався удар, і Денис оформив дубль – 0:3. Не встигли дубівчани відійти від чергового пропущеного м’яча, як у їхні ворота арбітр назначив пенальті. Вирок узявся виконувати Ребрик. Денис із цим завданням упорався і встановив на табло 0:4.

Опісля «Севлюш» мав ще кілька хороших нагод для взяття воріт, але обмежився чотирма. «Карпати» ж навіть не награли на гол престижу. Таким чином, колектив Івана Білака здобув путівку до фіналу.

«Середнє» – «Минай» – 0:0 (4:2)

Обидві команди розпочали поєдинок, граючи від захисту, реальні нагоди для взяття воріт виникали нечасто, тож ціна помилки була високою. Перший тайм минув непомітно, рахунок так і не змінився.

У другій частині гри спостерігалася перевага гостей. Минайці дедалі частіше створювали гострі моменти біля воріт «Середнього». М’яч після ударів Роберта Гегедоша, Михайла Кополовця та Василя Пиняшка то не влучав у ціль, то був зупинений кіпером. Підопічні Василя Варги сконцентрувалися на захисті й намагалися перевести поєдинок у серію післяматчевих 11-метрових ударів. Основний час гри так і завершився без забитих м’ячів.

Футбольна лотерея виявилася фартовою для господарів. Середнянці реалізували всі чотири спроби (Олександр Бако, Станіслав Котьо, Олексій Хоменко, Дмитро Рацин), у той час як минайці тільки дві (Роберт Гегедош, Владислав Микуляк). Не змогли відзначитися у складі «Минаю» Василь Беца та Євген Мирончук.

Отже, другим фіналістом Зимової першості стало «Середнє».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах