5352
17:14 2.042017

Баскетболісти аграрного коледжу стали переможцями мукачівського турніру

Спорт 2796

За ініціативою Мукачівського міського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс» та викладачівкафедри фізичного виховання Мукачівського аграрного коледжу був проведений баскетбольний турнір серед  молодіжних команд міста.

093

Цей захід був проведений в рамках тижня спорту для учнів першого курсу аграрного коледжу. На урочистому відкритті турніру юних баскетболістів привітали заступник директору коледжу Щур Іван Федорович та ветерани клубу «Імпульс».

В першому поєдинку команда Мукачівського ліцею (МЛ) з рахунком 40:13 переграла баскетболістів з команди ВПУ-3, господарі майданчику здобули перемогу над спортсменами Мукачівського

центру професійно-технічної освіти (МЦ ПТО) з результатом 46:11.В боротьбі за третє місце команда ВПУ-3 в упертій боротьбі переграла команду МЦ ПТО  34:22.

В грі за основний приз-кубок турніру знов зустрілися давні супротивники господарі турніру та ко-

манда Мукачівського ліцею. З перших хвилин цього двобою перевага була на боці аграріїв, їм вдавалися бистрі ,а саме головне результативні відриви,командна гра,бездоганна  гра під обомащитами,вдалі кидки з дальньої дистанції,цю перевагу господарі тримали на протязі всієї зустрічі.

Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу господарів з рахунком 66:27.

Кращим «Снайпером» турніру став Микола Крамгольц-46 очок (МАК),а кращим гравцемЩубер Дмитро (МАК). Суддівська колегія також визнала кращих баскетболістів своїх команд.

І ними стали Вільгельм Теллінгер (МЛ),Бучера Лесь (ВПУ-3),Богович Михайло (МЦ ПТО). Команди, кращі гравці отримали від  ветеранів кубки,вази,грамоти,дипломи,вимпела,книги про історію українського баскетболу. А від депутата Мукачівської міської ради Іванюка Євгенія Сергійовича команда-переможниця отримала баскетбольні м`яч,за що  йому дуже вдячні організатори та учасники турніру.

                   Голова ММБКВ «Імпульс»  В.М.Бібік

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах