6980
17:32 22.062017

Ужгород прийматиме клубний Чемпіонат Європи з гирьового спорту

Спорт 3501

giroviy-sport-plyusi-mnusi-vprav-z-giryami_291Триватимуть змагання з 7 до 9 липня у першому залі СК «Юність». У програмі турніру – й індивідуальний, і командний заліки як серед хлопців, так і серед дівчат.

Василь ПОТОКІЙ, співорганізатор змагань

7 липня буде приїзд учасників, їх зважування. У суботу 8 липня буде перший день змагань – серед чоловіків у двоборстві, у жінок – двоборстві і ривку. У неділю – у чоловіків і жінок у довгому циклі, а також командні змішані естафети. Очікуємо приїзду понад 100 учасників з України, Італії, Угорщини, Польщі, Словенії, Хорватії.

Змагання такого формату проводяться в Україні вперше. І саме завдяки співпраці ужгородських гирьовиків з міжнародною федерацією цього виду спорту приїдуть до обласного центру Закарпаття.

Андрій ЯРЕМУС, організатор змагань

У нас є багато партнерів і друзів, завдяки яким ми ці змагання проводимо. Зокрема, управління молоді і спорту ОДА, управління у справах сім’ї, моложді, культури і спорту міської ради, ваш сайт Ужінформ, ТМ «Вопак» і «Дастор», заводу «Нобілекс» та гостинному двору «Чарда», санаторій «Деренівська купіль», готель «Унгварський» (який поселяє учасників змагань). Крім того, голова осередку гирьового спорту України в Закарпатській області, а також фітнес-центру «Фіт-лайф». Думаю, зможемо витримати цей екзамен на найвищому рівні.

Вхід на турнір – вільний.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах