7694
12:19 3.082017

Київське «Динамо» сенсаційно вилітає з Ліги Чемпіонів

Спорт 1799

У середу, 2 серпня, в рамках матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ київське «Динамо» у швейцарському місті Берн протистояло «Янг Бойзу».

341072

Минулого тижня у столиці України наш гранд зумів здобути переконливу перемогу 3:1. Тож до Швейцарії наші футболісти відправилися у хорошому настрої. Проте зі старту гри стало зрозуміло, що путівка до плей-оф просто так не дістанеться.

Швейцарці відразу заволоділи м’ячем і націлено йшли на володіння Максима Коваля. З першими небезпечними атаками господарів кияни впоралися, а ось на 13-й хв. підопічні Адольфа Хюттера заробили право на пробиття 11-метрового удару. Виконувати суддівський вирок взявся Оаро, і зі своїм завданням французький футболіст впорався – 1:0.

Колектив з Берна відчув, що йому під силу пройти далі і продовжив свої атакувальні дії. Час від часу біля наших воріт виникали гострі моменти, але то наші захисники, то кіпер цю небезпеку відводили.

Так нічого і не створивши, «Динамо» відправилося на перерву у ролі наздоганяючих.

У другому таймі картина на полі не змінилася і швейцарці продовжували тиснути на ворота «динамівців». Відбивши атаки суперника, кияни створили супер-момент, після якого можна було сміливо говорити про прохід до наступного раунду. Шкода, але Ярмоленко вихід віч-на-віч із воротарем реалізувати не міг.

Час грав на користь «Динамо». У цій ситуація мінімальна поразка киян дорівнювала б перемозі, проте втримати цей результат не вдалося. 89 хв. стала фатальною для команди Хацкевича. Лотомба завдав удар головою, після якої невдало зіграв Коваль, і м’яч опинився у сітці воріт – 2:0. Більше небезпечних моментів не виникало.

Що маємо в підсумку? Загальний рахунок 3:3, проте завдяки голу на виїзді до наступного раунду змагань проходить «Янг Бойз». Киянам бажаємо якомога далі пройти у Лізі Європи.

Після гри головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич зазначив, що його команда програла багато єдиноборств внизу та вверху, був брак при перших передачах, а також помилки при виході з оборони в атаку.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах