7922
12:33 18.082017

Ліга Європи: мирні українці

Спорт 1514

Вчора, 17 серпня, відбулися перші поєдинки раунду плей-оф кваліфікації другого за престижністю європейського футбольного турніру.

8765456789

«БАТЕ» (Білорусь) – «Олександрія» (Україна) – 1:1

Уже на 8-й хв. матчу господарі поля змогли провести гольову атаку: Стасевич майстерно віддав круглого на Іванича, і той першим дотиком переправив м’яч у сітку воріт Паньківа. Після взяття воріт білоруси не зупинялися і продовжували тиснути на наші ворота, але гості змогли вийти з-під пресингу і навіть зрівняти рахунок. Автором забитого м’яча став Банада.

Команди у другій частині першої 45-хвилинки створили ще кілька гольових нагод, але рахунок залишився нічийним (1:1).

Після перерви небезпечних моментів поменшало. Тільки-но обидві команди провели всі свої заміни, як кожен з колективів мав моменти, аби довести справу до перемоги, але захисні ланки обох команд зіграли надійно, тож переможця у цій грі виявлено так і не було.

Результативну нічию «Олександрії» на виїзді можна вважати хорошим результатом. У підопічних Шарана залишаються хороші шанси на історичний прохід у груповий етап.

«Марітіму» (Португалія) – «Динамо» (Україна) – 0:0

На полі протягом першого тайму, попри невелику перевагу киян у володінні м’ячем, точилася рівна боротьба. Команди по чотири рази пробивали по воротах суперника: у португальців два удари у ствір, а в українців – один.

Після перепочинку колектив Хацкевича зрозумів, що необхідно забивати, і моментів побільшало. Хороші нагоди для взяття воріт мали Гармаш та Ярмоленко. А найреальніша нагода у «динамівців» була на 74-й хв.: Мбокані небезпечно завдавав удару головою, та кіпер «Марітіму» в останній момент зумів врятувати господарів.

До нереалізації моментів у пасив киян наприкінці гри додалося вилучення основного захисника – Євгена Хачеріді. У підсумку матч завершився безгольовою нічиєю, тож і в цьому поєдинку все вирішиться в Україні.

Матчі-відповідь пройдуть у четвер, 24 серпня. Матч «Динамо» – Марітіму» відбудеться о 19:45, а «Олександрія» – «БАТЕ» о 20:00

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах