8931
16:39 28.092017

Мукачівці переграли івано-франківських футболістів

Спорт 2810

27 вересня у Мукачеві відбувся матч 3-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу (U-19) між «МФА» (Мукачево) та «Тепловик» (Івано-Франківськ).

mfa-teplovyk-690x460

Зважаючи на те, що гості з Івано-Франківська перебували на другій сходинці турнірної таблиці, очікувалося, що з «Тепловиком» гра буде непростою.

В принципі перші 5 хвилин пройшли досить таки жваво – в опобільних атака, гості навіть завдали небезпечного удару з-під захисника та наш кіпер впевнено прибрав м’яч до рук.

Та вже на 8-й хвилині гри масована атака мукачівців завершилася першим взяттям воріт – Климець з центральної зони перевів на партнера на правий край, той пройшов кілька метрів уперед і навісив на дальній кут воротарського майданчика, де вже від опонентів звільнився Климець – Олександр спочатку прийняв м’яч на груди а другим дотиком спокійно розстрілює володіння Петрика – 1:0. Господарі обертів не збавили, а продовжували тиснути на суперника. На 25-й хвилині чергова стрімка атака господарів знову приносить результат. Спочатку Рябов намагався з кута пробити воротаря «тепловиків», однак той відбиває удар, далі м’яч знову повертається до нашої команди Святослав Синишин перехоплює передачу суперника віддає м’яч Артему Атамасю, а той пробиває з розвороту – на допомогу кіперу «Тепловика» приходить стійка воріт. Але й на цьому ще був не кінець, м’яч відкочується до оборонця суперника, але на перехоплення грає наш футболіст й змушує суперника сфолити в своєму карному майданчику. Пенальті без шансів для воротаря виконує Артем Тамась – 2:0. Невдовзі доволі гостро відповіли гості – завершував атаку Андрій Слободян, однак пробив поруч зі стійкою.

Перша половина зустрічі так і завершилася.

Вже через дві хвилини після поновлення гри – господарі знову реалізовують свою атаку. Жмуйда Олександр робить забігання правим флангом, отримує передачу від Климця, прострілює, після рикошету від оборонця м’яч долітає до Артура Рябова, той розстрілює в падінні ворота суперника, відправляючи м’яч в дальній від воротаря кут воріт – 3:0. Для «тпловиків» цей гол став наче нокдаун від якого підопічні Віктора Поптанича так і не змогли оправитися вже до кінця поєдинку. На 71 хвилині матчу настирний Климець робить результат двобою 4:0. Цей гол стався через невдалі дії кіпера, який під собою пропустив постріл гравця нашої команди. Тож – 4:0 впевнена перемога нашої команди, а з нею ми піднімаємося до трійки кращих команд першої групи.

Прес-служба МФА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах