21637
16:32 30.052019

Михайло Реплюк розповів про завдання і плани виноградівського «Севлюша»

Спорт 2289

Вашій увазі пропонуємо інтерв’ю з капітаном виноградівської футбольної команди – Михайлом Реплюком.

– Михайле, ви з командою досить вдало розпочали сезон, в активі вже є один трофей, які загалом цілі на цей рік?

– Так, як ви вже зазначили, рік футбольний в нас почався досить вдало, в активі нашої команди вже є один трофей – «Зимній» кубок, який став не тільки підготовкою до сезону, а й досить престижним і бажаним для кожної команди. Завдання і плани в ФК «Севлюш» є незмінними – вигравати в кожному матчі, показувати хорошу і достойну гру, щоб радувати наших найкращих вболівальників. І звісно ж підіймати над головою трофеї в боротьбі за які приймаємо участь.

– Всі футбольні експерти пророкують впевнене і дострокове чемпіонство «Севлюша» в цьому сезоні, чи погоджуєтесь з такими думками?

– Що стосується нашого чемпіонства – давайте не будем забігати наперед, в нас ще довгий і важкий шлях до цієї безперечно знакової і основної цілі. Беручи з свого власного досвіду можу сміло запевнити, що важче чемпіонство утримати, ніж здобути. Але завдяки надійній підтримці нашого керівництва і головного тренера у нас є всі шанси захистити титул найкращої команди.

– Кого ви можете виділити як головного конкурента в боротьбі за титул?

– Виділити можу всіх, тому що всі виходять на футбольне поле і хочуть здобути позитивний для них результат, але не буду лукавити, є футбольні клуби які відрізняються з-поміж інших, просто хочеться, щоб більшість команд грали в той футбол який радує вболівальників за ради яких ми і граєм.

– Чи є в планах у команди виступи на Всеукраїнському рівні?

– Ми вже мали нагоду проявити себе на всеукраїнському рівні, всім зрозуміло, що для цього потрібні кадри, без яких зараз виступати практично не можливо, щоб здобувати позитивний для нас результат. Час все покаже…

Прес-служба ФК «Севлюш»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах