30801
14:12 22.042021

Головний тренер ФК «Ужгород» Володимир Васютик: «Бажання досягти перемоги у «Ниви» перевищило бажання наших футболістів»

Спорт 2593

Коуч ужгородської команди прокоментував поєдинок 18-го туру Другої ліги України з футболу проти вінницької «Ниви» (4:1).

«Ми очікували від суперника, що він гратиме другим номером: від оборони, закриватися, готувати швидкий вихід у атаки, сподіваючись на наші помилки. Налаштовували на це наших хлопців. Але видно, що бажання досягти перемоги у «Ниви» перевищило бажання наших футболістів. Це дало результат. Гольові шанси були й у нас, але це – футбол. В то же час «Нива» реалізувала практично всі свої моменти.

Ми побачили зміни у вінницькій команді в порівнянні із минулим колом, недарма «Нива» навесні програла лише одного разу. Це організована команда. Вінниця – місто із футбольними традиціями, тут і має бути хороший клуб. Водночас побажаю, щоб грали на траві. Не зовсім правильно грати в другій половині квітня на штучному полі», – зазначив наставник ужгородського ФК.

На запитання щодо виходу у Першу лігу, тренер відповів: «Якщо є можливість це здійснити, будемо все робити для цього. Але для виходу у Першу лігу ще потрібна бути готовою відповідна структура», – цитує Володимира Васютика офіційний сайт ФК «Ужгород».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах