350
21:14 18.042016

Ужгородка перемогла у Словаччині в категорії "Фітнес-бікіні"

Спорт 3958

17 квітня у Вранові відбулися змагання з бодібілдингу та фітнесу Amix Cup!!!

13063418_1087378054638927_7135893101798460673_o

Все пройшло на вищому рівні. Наші закордонні друзі зуміли організувати справжнє свято для спортсменів, кожен учасник змагань при реєстраціі отримав повний пакет подарунків від спонсорів спортивного харчування Amix та символічні кулончики від IFBB.

Головним гостем зі своєю шоу-програмою був Pro бодібілдер Dennis Wolf!

Море емоцій, багато вражень, ну і звісно перемога! ІІІ місце в Словакії в категорії бікіні фітнес, дало мені багато мотивації та стимул ставити перед собою нові цілі і рухатися далі!!, інформує ужгородка Роксолана Рошканюк.

“Хочеться відмітити хорошу форму Юрія Йовбака із Сваляви, який виступив в категорії менс-фізік і попав до півфіналу, молодець!!! Ну і на кінець переходимо до головного. Велика подяка Закарпатській Обласній Ферераці з Бодібілдингу та Фітнесу, величезне спасибі Igor Baran – це людина з великої літери, яка прагне розвивати можливість участі спортсменів у змаганнях, не тільки на Україні але й за кордоном!!! Також не можу не подякувати нашим закордонним друзям, які нас гарно зустріли і прийняли. Igor Kopcek Вам теж дякую, за хорошу організацію, позитивний настрій і підтримку!!! Ну і подяка спонсорам Amix за мега-подаруночки!!! Велике спасибі Всім, було круто!!!, пише спорцменка.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах