35761
13:00 8.082022

Новий місяць «Минай» розпочав із поразки

Спорт 4523

У липні колектив Володимира Шарана зіграв сім спарингів, у яких здобув п’ять перемог, одну нічию та зазнав однієї поразки. Серпень минайці розпочали поєдинком із львівськими «Карпатами».

Спаринг із новачком Першої ліги України відбувся у суботу, 6 серпня, на ужгородському стадіоні «Авангард». Попри різний статус команд, гра вийшла доволі рівною та цікавою.

Відсиджуватися в обороні ніхто не збирався. Обидва колективи активно йшли вперед і намагалися забити якомога більше голів. У першій 45-хвилинці небезпечні моменти виникали як біля одних, так і біля інших воріт. Але якщо «карпатівці» одну зі своїх нагод реалізували (під ендшпіль першого тайму Ігор Дуць завдав точного удару головою після подачі Дениса Кожанова з кутового), то минайці пішли на перерву без забитих м’ячів.

У другій 45-хвилинці закарпатська команда прагнула виправити ситуацію і відновити рівновагу, але фортуна того дня була на боці суперника. То минайці хибили з вигідних ударних позицій, то голкіпер вдало діяв у воротах, то каркас воріт «грав» за «Карпати». У підсумку «Минай» покинув поле без забитих м’ячів.

Додамо, що в «Карпат» після перепочинку теж виникали гольові моменти, але змінити рахунок на табло (0:1) уже не вдалося.

До старту нового сезону УПЛ (української Прем’єр-ліги) залишається два тижні. У цей період закарпатський ФК планує провести ще декілька контрольних ігор. Сподіватимемося, що до чемпіонату минайці підійдуть в оптимальних кондиціях і порадують своїх прихильників хорошими результатами.

Основний склад «Минаю»: Олександр Бандура, Тарас Дмитрук, Олег Горін, Юрій Кравчук, Ігор Гончар, Вадим Вітенчук, Олексій Хахльов, Ельдар Кулієв, Дмитро Касімов, Єгор Твердохліб, Олег Вишневський. На заміну виходили: ДанилоГолуб, Руслан Паламар, Богдан Чуєв, Ловро Грайфонер, Данило Колесник, Антон Байдал, Іван Станкович.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах